Kultura

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 22 qershor 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Nis ristrukturimi muzeal i shtëpisë së vëllezërve Frashëri (Video)
  • 2018-06-22

Nis ristrukturimi muzeal i shtëpisë së vëllezërve Frashëri (Video)

Në një postim në rrjetet sociale, kryeministri Edi Rama ka njoftuar se ka nisur fillimi i punimeve për rikonstruksionin e shtëpisë muzeale të vëllezërve Frashëri. Me një video të publikuar në Facebook, kreu i qeverisë ka uruar të gjithë ndjekësit e tij. “Mirëmëngjes dhe me f

Robert Shvarc: Kohët kur përktheja Remarkun
  • 2018-06-22

Robert Shvarc: Kohët kur përktheja Remarkun

Romani i Erih Maria Remarkut “Tre shokë” u botua për herë të parë në shqip në vjeshtë të vitit 1961. Ishte koha kur shoku im i rinisë, Drago Siliqi, drejtor i N.Sh. Botimeve “Naim Frashëri”, me guximin e tij prej intelektuali, u hapi lexuesve shqiptarë një dritar

Kalendari