Kultura

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 17 korrik 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
No Pic available
  • 2018-07-17

Leximi në kapërcyell të kohëve

Nga Arb Elo Ndërsa vitet ’80-’85 duhet të kenë qenë më të zymtat e diktaturës, pas vdekjes së tiranit ndihej një pritshmëri në ajër e vështirë për tu përshkruar, pasi, në thelb, vetë homazhet për Qoftëlargun e betimet që u bënë aty e mbarë vendit nuk linin shumë

Take over e Anri Salës në Prishtinë
  • 2018-07-17

Take over e Anri Salës në Prishtinë

Take Over, vepra e njohur e Anri Salës do të prezantohet në Prishtinë nga Stacion Qendra për Art Bashkëkohor Prishtina. Take Over (2017) është një instalacion-video dhe zë i përbërë nga dy filma, i cili trajton tematikat kryesore në veprën e Anri Salës, duke eksploruar marrëdhënie

Kalendari