Kultura

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 18 korrik 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Për Kontratën Proteatër të Forcave Opozitare
  • 2018-07-18

Për Kontratën Proteatër të Forcave Opozitare

Nga Aurel PLASARI Në një moment ballafaqimi historik si ky, mes demokracisë shqiptare të rrezikuar dhe totalitarizmit të shfaqur, akti politik i radhës nga ana e forcave politike opozitare mbetet nënshkrimit i një kontrate të përbashkët Proteatër. Nga vizioni që ushqehet për një shoq

Veliaj: Do gjendet vullneti i mirë për një Teatër të ri 
  • 2018-07-18

Veliaj: Do gjendet vullneti i mirë për një Teatër të ri 

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj shpreh bindjen se do gjendet vullneti për ndërtimin e një Teatri të ri Kombëtar. Duke iu përgjigjur interesit të gazetarëve lidhur me debatin per Teatrin, kryebashkiaku tha se tashmë ekziston një konsensus i gjerë, si nga grupet e interesit,

Kalendari