Kultura

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 19 korrik 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Vrimat e Teatrit, rruga e re me mure dhe dërrasa të rrënuara
  • 2018-07-19

Vrimat e Teatrit, rruga e re me mure dhe dërrasa të rrënuara

Hapja e rrugës për në hyrjen e ndërtesës së Kontrollit të Lartë të Shtetit ka zbuluar një anë të errët të ndërtesës së Teatrit Kombëtar. Kjo ka zbuluar muret në gjendje të degraduar dhe ndërtuar me material lehtësisht të thërrmueshme. Çështja e Teatrit Kombëtar është s

No Pic available
  • 2018-07-19

Dritëro Agolli: Takimi në Kosovë me Azem Shkrelin

Azem Shkreli ishte nga shkrimtarët e parë të Kosovës që njoha nga afër . Nga ai kisha lexuar poezi dhe kisha dëgjuar të më tregonte ndonjëri, se jeton në Prishtinë një poet me emrin Azem Shkreli , se ka një pamje të tillë dhe se flet kështu apo ashtu dhe kaq. Por kur shkova për her

Kalendari