Kultura

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 10 gusht 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Pamjet e muzeut të ri të Kastriotëve në Sinë të Dibrës
  • 2018-08-10

Pamjet e muzeut të ri të Kastriotëve në Sinë të Dibrës

Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën e sotme me publikimin e disa pamjeve nga muzeu i Kastriotëve në Sinë të Dibrës. Sipas Ramës, ky muze është i rilindur tërësisht për herë të parë parë pas 27 vjetësh harresë. Mirëmëngjes, dhe me këto pamje nga muzeu i Kastriotëve në Sinë

No Pic available
  • 2018-08-10

John Fante, jeta në sytë e gruas që deshi

Joyce shkroi atë mbrëmje kur u kthye nga funerali i tij, dhe kur gjithë shtëpia i ngjasoi me një tunel të madh trishtimi vargun e parë të mallit për të. Si poete Joyce e dinte se as dashuria për katër fëmijët që ai la pas dhe as dorëshkrimet nuk do tia kthenin më mallin me burrin e

Kalendari