Kultura

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 17 gusht 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Të jetosh nga letërsia
  • 2018-08-17

Të jetosh nga letërsia

Fjala e mbajtur në marrjen e çmimit Princi i Asturias 2013 në letërsi Të shkruarit nis duke qenë pothuaj gjithnjë një ëndërr, një trill apo një prirje imagjinare. Por ëndrra, dëshira, trilli, nuk arrijnë të ngjizin në qoftë se nuk kthehen në një mjeshtëri. Një mjeshtëri, çfar

Letërsia e Qyteti nis rrugëtimin nga Prishtina me Mehmet Krajën
  • 2018-08-17

Letërsia e Qyteti nis rrugëtimin nga Prishtina me Mehmet Krajën

Alberina Haxhijaj Letërsia dhe Qyteti, iniciativë kjo e cila ka si qëllim të rikthejë në jetën publike personazhe të njohur të letrave shqipe, ka filluar mbrëmë rrugëtimin e saj edhe në Prishtinë. Miku i parë i letrave të cilën ata sollën në Prishtinë, ishte shkrimtari i njohur M

Kalendari