Kultura

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 18 gusht 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
No Pic available
  • 2018-08-18

Dashuria torturuese e Oscar Wilde

Oscar Wilde është i njohur për vuajtjet e dashurisë. Një nga këto vuajtje ishte dhe njohja me Alfred Douglas me të cilin jetoi një histori dashurie. Alfred Douglas Bruce, me nofkën Bosie, ishte autor britanik, i biri i John Douglas, Markezi i 9-të nga Queensberry. Douglas ka qënë i përs

No Pic available
  • 2018-08-18

Një ngatërresë me oraret e autobusëve

Nga Arb Elo Futbollistët e kategorisë së tretë të ekipit të Karadakut u habitën goxha nga pritja madhështore me tupanë, cyrle dhe valltarë me kostume popullore, që iu bë ekipit nga një humbje epike shtatë me zero kur mbërriti në qytezë dhe nuk po dinin si të reagonin, kur panë se

Kalendari