Kultura

Gjithsej 3 lajme të mbledhura për datën 19 shtator 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Shuhet shkrimtari shkodran Isa Alibali
  • 2018-09-19

Shuhet shkrimtari shkodran Isa Alibali

Isa Alibali një figurë e njohur e kulturës është shuar në moshën 78-vjeçare. Ai është I njohur për kontributin si shkrimtar e dramaturg. Lindi në Shkodër më 26 janar 1940. I diplomuar në degën Gjuhë-Letërsi, në vitin 1960, ka punuar 3 vjet në Mirditë dhe ka qenë drejtori i par

No Pic available
  • 2018-09-19

Maks Velo: Trebeshina dhe Arshi Pipa bashkëpunëtor të Sigurimit

Maks Velo e quan Arshi Pipën një njeri që bashkëpunoi me Sigurimin e Shtetit. Në librin Jetë paralele, me autor Alda Bardhylin, i pyetur nga gazetarja mbi letërsinë e shkruar nga autorët që jetuan burgjet komuniste, ai flet me rezerva për Kasem Trebeshinën dhe Arshi Pipën duke lënë t

No Pic available
  • 2018-09-19

Eljton Valle ekspozon në Milano

Subjektiviteti I ri-krijimit quhet ekspozita personale e artistit Eljton Valle e cila do të hapet më 20 shtator në Nuova Galleria Morone në Milano. Nën kurimin e Klod Dedja kjo ekspozitë sjell një cikël të punimeve autentike në skulpturë dhe pikturë mixmedia. Në artin bashkëkohor, art

Kalendari