Kultura

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 15 tetor 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Remo Girone në Shqipëri për xhirimet e filmit të Namik Ajazit
  • 2018-10-15

Remo Girone në Shqipëri për xhirimet e filmit të Namik Ajazit

Remo Girone Portreti i pambaruar i Clara Bellinit sjell në Shqipëri aktorin e njohur italian Nisën dje xhirimet e filmit më të ri me regji të Namik Ajazit, Portreti i pambaruar i Clara Bellinit. Së bashku me skenaristin Ruzhdi Pulaha dhe një kast të zgjedhur aktorësh shqiptarë e italian

Historia e një tradhtie, në skenën e Teatrit Eksperimental
  • 2018-10-15

Historia e një tradhtie, në skenën e Teatrit Eksperimental

“Le të jemi mëkatarë!” Saiko i dëgjoi këto fjalë teksa grilat prej druri filluan të përplasen nga era, dhe përtej tyre mund të shihje nga deti larg vendkalimin e anijeve, ku një barkë peshkatarësh digjej si një zjarr feste. Deri në ato momente ajo nuk kishte menduar asnjë

Kalendari