Kultura

Gjithsej 3 lajme të mbledhura për datën 17 tetor 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
No Pic available
  • 2018-10-17

Shqipëria 60 vjet në UNESCO

60 vjetori i anëtarësimit të Shqipërisë në UNESCO kulmoi sot me një aktivitet në Tiranë, ku u evidentua puna kolosale e bërë ndër vite për të mbrojtur dhe promovuar vlerat e trashëgimisë tonë kulturore. Mes tre ministrave të tjerë; Nikolla, Klosi dhe Bushati, si dhe ambasadorëve

Ditëlindja e 50-të e Tanit, familja Top Media feston në studion e re Nova
  • 2018-10-17

Ditëlindja e 50-të e Tanit, familja Top Media feston në studion e re Nova

Top Media kujtoi dhe festoi 50 vjetorin e ditëlindjes së Tanit, themeluesit të medias më të madhe dhe inovatore në vend. Top Channel nis sezonin e ri televiziv me numrin më të madh të produksioneve televizive në vend, 15 programe të reja krahas atyre tradicionale. Ky sezon është viti i

No Pic available
  • 2018-10-17

Kur Yllka Mujo mbante bishtaleca

Më kujtohet që rrugëve të Tiranës ndodhte të shikoje një vajzë të bukur, shumë të bukur, që talenti e bënte të shkëlqente megjithë modestinë e saj e që të mbushte me emocion në rolin e Luiza Milerit. Më kujtohet Yllka Mujo si dhe ajo ndrojtje e kënaqësi kur e takova për herë

Kalendari