Kultura

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 18 tetor 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Një dashuri e madhe për një botë të largët dhe të afërt shqiptare
  • 2018-10-18

Një dashuri e madhe për një botë të largët dhe të afërt shqiptare

Kur e kisha pyetur një ditë poeteshën Venus Khury-Ghata se kur kishte filluar të shkruante, ajo më tregoi një histori të dhimbshme, pasi ajo e adhuroi poezinë kur një nga vëllezërit e saj më të mëdhenj shkruante poezi. Dhe një ditë, ai ishte nisur drejt Francës që të bëhej i njoh

No Pic available
  • 2018-10-18

Rexhep Qosja nuk aprovon fjalorin e Mehmet Krajës: Kundër kombit!

“Fjalori Enciklopedik i Kosovës fjalor kundërkombëtar”, kështu shprehet shkrimtari Rexhep Qosja ndaj botimit më t fundit të Akademisë së Shkencave të Kosovës nën kujdesin e Mehmet Krajës. “Fjalori i ashtuquajtur Enciklopedik i Kosovës është përmbledhje dyvëllimës

Kalendari