Kultura

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 22 tetor 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
No Pic available
  • 2018-10-22

Bujar Alimani fiton Grand Prix në Varshavë

Delegacioni filmi me skenar të Artan Minarollit dhe regji të Bujar Alimanit është nderuar me Çmimin e Madh të Festivalit Ndërkombëtar të Filmit 34 të Varshavës, i cili u mbylli siparin nw kryeqytetin polak më 20 tetor. I krijuar në vitin 1985 dhe i bashkuar në vitin 2009 me elitën e f

No Pic available
  • 2018-10-22

Dokumentet sekrete të STASIT në një ekspozitë në Tiranë

Autoriteti për Informim mbi Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit, në bashkëpunim me Fondacionin Konrad Adenauer sjell në Shqipëri një ekspozitë të rrallë të veprimtarisë së STASI-t në Gjermaninë Lindore, mundësuar nga Autoriteti Gjerman i Hapjes së Dosjeve, BStU. Ekspozita titulloh

Kalendari