Kultura

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 09 nëntor 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
No Pic available
  • 2018-11-09

Rajmond Dunkan dhe historia e jashtëzakonshme shqiptare

Luan Rama Raymond Duncan (Rajmond Dunkan) bën pjesë në atë elite amerikane e cila u shfaq në Parisin e lirë e antipuritan që në fillimet e shekullit XX, ku veç poetit Oscar Wilde, filozofit Ezra Pound, autorit të Uliksit James Joice, që u botua së pari në Paris nga amerikania tjetër S

No Pic available
  • 2018-11-09

Mimoza Ahmeti sjell një roman për dashurinë

Është promovuar në ambientet e Universitetit Europian të Tiranës, romani me titull Tutori me autore shkrimtaren e njohur Mimoza Ahmeti. Parathënia e këtij libri është shkruar nga Aurel Plasari. Ashtu si te romani i parë i autores, Arkitrau (në italisht: Persone belle), ose tek i dyti, Gr

Kalendari