Kultura

Gjithsej 3 lajme të mbledhura për datën 16 nëntor 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Marubi, Rama publikon foto të rralla dhe të papërsëritshme
  • 2018-11-16

Marubi, Rama publikon foto të rralla dhe të papërsëritshme

Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën e sotme me një kolazh fotosh nga Ekspozita Rituali Fotografik i Marubit. Sipas Ramës kjo ekspozitë do të çelet nesër në Trienalen e Milanos, në kuadrin e Vitit të Skënderbeut. Mirëmëngjes, dhe me këtë kolazh fotosh të papërsëritshme nga Ekspoz

Kriza e librit, shkrimtarët e njohur debatojnë midis tyre
  • 2018-11-16

Kriza e librit, shkrimtarët e njohur debatojnë midis tyre

Lexuesit po i largohen gjithnjë e më shumë librit. Kështu po ndodh në Shqipëri, por si gjithmonë këtu tërmeti është më i fortë. Përse kemi ardhur në këtë situatë? Kjo pyetje u bë objekt i diskutimit gjatë Panairit të Librit, i një konferencë me temë Shkrimtari, tregu dhe komu

Publikohet libri më i ri i Ismail Kadaresë
  • 2018-11-16

Publikohet libri më i ri i Ismail Kadaresë

Kur sunduesit grinden është libri më i ri i shkrimtarit Ismail Kadare i cili sot ka dalë në librari nga Onufri. Shkrimtari do të jetë vetë i pranishëm në Panairin e 21 të Librit sot për të nënshkruar autografe për lexuesin. Libri është një ese e gjatë rreth misterit të telefonimi

Kalendari