Kultura

Gjithsej 3 lajme të mbledhura për datën 17 nëntor 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
No Pic available
  • 2018-11-17

Gjurmë Shqiptare: Kastriotët e panjohur në Itali

Cilët janë kastriotët që jetojnë jo larg Foggias në Itali? A është ky një degëzim i familjes së heroit kombëtar? Nga kush u përdor Pallati i Kastriotëve në këtë vend? Cilët janë arbërorët e tjerë që kanë lënë gjurmët e tyre? Ndiqni të plotë dokumentarin e gazetarit Mari

Muç Nano: Rama lidhi aleancë me gangot, për të mos i lënë asgjë Berishës
  • 2018-11-17

Muç Nano: Rama lidhi aleancë me gangot, për të mos i lënë asgjë Berishës

Ka provokuar me Provocateur Mustafa Nano. Në këtë libër, Nano rrëfehet me një stil interesant në një auto-intervistë. Mes të tjerave, ai flet për Edi Ramën. Pjesë të këtij libri, publikuar nga Mapo, janë bërë virale në rrjet. Ishim tek Edi Rama Po. Nëse ka një gjë, për të ci

No Pic available
  • 2018-11-17

Kim Mehmeti merr çmimin e madh të karrierës

Shkrimtari Kim Mehmet është vlerësuar me çmimin e madh të Karrierës në edicionin e 21 të Panarit të Librit. Shkrimtari është vlerësuar me romanin Pusi nga Mapoedition me motivacionin Për stilin origjinal në krijimin e polifonisë artistike që karakterizon romanin Pusi si dhe gjithë v

Kalendari