Kultura

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 11 janar 2019. Jeni duke lundruar në faqen 1
Maks Velo vlerësohet me çmimin Mjeshtër në Arkitekturë
  • 2019-01-11

Maks Velo vlerësohet me çmimin Mjeshtër në Arkitekturë

SHASH (Shoqata e Arkitekteve të Shqipërisë) e nis vitin 2019, me dhënien e çmimit Mjeshtër në Arkitekturë , si pjesë e një serie çmimesh që do të jepen në kuadrin e FAMA Festivali i Arkitekturës Moderne Shqiptare / Festival of Albanian Modern Architecture. Ky çmim do ti kushtohet Ar

Ushtarët shqiptarë që i shërbenin Napoleonit
  • 2019-01-11

Ushtarët shqiptarë që i shërbenin Napoleonit

Kjo është një gravurë e ushtarëve shqiptarë që shërbenin në trupat e Napoelonit në Ishujt Joniane. Ata kishin krijuar një regjiment që përveçse përvojës shumë të çmuar ushtarake që afronte, mori nga administrata franceze dhe principet e Revolucionit. Intelektualët dhe udhëheqë

Kalendari