Kultura

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 12 shkurt 2019. Jeni duke lundruar në faqen 1
«Territoret e shpirtit»
  • 2019-02-12

«Territoret e shpirtit»

(Në vend të parathënies) I dashur Luan, Libri yt «Territoret e shpirtit» është një mënyrë për të vazhduar fillin e ndërprerë të bashkëpunimin tonë të vjetër. Më 2001, unë botova librin tënd dy-gjuhësh «Mbulomëni me një copëz qiell», mbi dramën e emigrantëve dhe të mër

Njeriu modern në telajot e Adrian Çenes (FOTO)
  • 2019-02-12

Njeriu modern në telajot e Adrian Çenes (FOTO)

Në portretin e burrit veshur me kapotë të zezë, vështrimin e humbur diku, mund ta dallosh përtej syzeve të mëdha në portret. E verdha në fytyrë ia nxjerr më në pah mendimet. Një tablo nuk është e bukur nëse nuk mbart mendim, nëse ti nuk vazhdon ta shohësh ende dhe pse ke kaluar m

Kalendari