Politika

Gjithsej 3 lajme të mbledhura për datën 03 janar 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
KQZ vendos sot për fatin e deputetëve Rakipi dhe Rehovica
  • 2018-01-03

KQZ vendos sot për fatin e deputetëve Rakipi dhe Rehovica

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të vendosë sot në mesditë për fatin e dy deputetëve Gledion Rehovica dhe Aqif Rakipi, për të cilët prokuroria e përgjithshme kërkon ndërprerjen e mandatit. Sipas vendimit të prokurorisë, të dy deputetëve ju janë marrë shenjat e gishtave në shkurt

PS mbledh Asamblenë më 6 janar, pritet ndryshimi i sekretariatit
  • 2018-01-03

PS mbledh Asamblenë më 6 janar, pritet ndryshimi i sekretariatit

Partia Socialiste pritet të mbledhë Asamblenë Kombëtare të shtunën, më 6 janar. Burime nga selia rozë bëjnë me dije se asambleja pritet të mblidhet rreth orës 10:00 dhe në të do të diskutohet lidhur me ecurinë e zgjedhjeve në parti dhe rezultatet e arritura nga qeveria në 100 ditë

KQZ i kërkon informacion shtesë Prokurorisë për Rakipin dhe Rehovicën
  • 2018-01-03

KQZ i kërkon informacion shtesë Prokurorisë për Rakipin dhe Rehovicën

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka nisur në orën 12:00 mbledhjen për të vendosur mbi fatin e mandatit të deputetëve Gledion Rehovica dhe Aqif Rakipi. Në mbledhje mungon deputeti i PDIU, Aqif Rakipi, i cili përfaqësohet nga avokatët Th. Sollaku dhe E.Dono. E kundërta ndodh me deputetin e LS

Kalendari