Politika

Gjithsej 4 lajme të mbledhura për datën 24 qershor 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Trofeu i Skënderbej historik, Rama: Kampi i refugjatëve, lajm i rremë!
  • 2018-06-24

Trofeu i Skënderbej historik, Rama: Kampi i refugjatëve, lajm i rremë!

Çmimi i fituar në Barcelonë nga projekti i sheshit Skënderbej është vlerësuar edhe përmes një ceremonie të organizuar aty këtë të dielë, ku kryebashkiaku Erion Veliaj dhe kryeministri Edi Rama kanë falënderuar ata që punuan dhe besuan tek zhvillimi që do sillte ky projekt. Shumëku

Marrëveshjet, Athina dhe Tirana nënshkruajnë në fillim të korrikut
  • 2018-06-24

Marrëveshjet, Athina dhe Tirana nënshkruajnë në fillim të korrikut

Nuk përbën aspak sekret, madje qarqet diplomatike e vërtetojnë se Athina dhe Tirana kanë hyrë tashmë në rrugëtimin e fundit për nënshkrimin e një marrëveshjeje që do të zgjidhë të gjithë problemet e trashëguara nga e kaluara midis dy vendeve. Pasi diplomacia greke zgjidhi çësh

Negociatat, Franca nuk e ka mendjen te Shqipëria. Vendimin e jep në samit
  • 2018-06-24

Negociatat, Franca nuk e ka mendjen te Shqipëria. Vendimin e jep në samit

Franca, një nga tre vendet skeptike të Bashkimit Evropian, për hapjen e negociatave të anëtarësimit të Shqipërisë dhe Maqedonisë, do të deklarojë qëndrimin e saj në samitin e liderëve të unionit, në 28 qershor. Ndërsa Gjermania dhe Holanda janë përfshirë në një proces diskutim

TK, Kumbaro refuzon llogaridhënien te Media. PD publikon shkresën
  • 2018-06-24

TK, Kumbaro refuzon llogaridhënien te Media. PD publikon shkresën

Seanca dëgjimore me ministren e Kulturës, Mirel Kumbaro dështoi javën e kaluar, pasi në Komisionin e Medias ajo u paraqit së bashku me kryetarin e Bashkisë Tiranë, Erion Veliaj, duke prodhuar tension dhe një situatë përplasjesh madje dhe fizike në sallë. Por duket se kjo seancë nuk ka

Kalendari