Sociale

Gjithsej 12 lajme të mbledhura për datën 14 shkurt 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
7 frazat që nuk duhet ti thuhen bashkëshortit në prani të fëmijëve
  • 2018-02-14

7 frazat që nuk duhet ti thuhen bashkëshortit në prani të fëmijëve

Ndoshta e ka thënë atë për një qëllim të mirë, por kushdo që ka shqiptuar shprehjen “Veprimet janë më të forta se fjalët”, kurrë nuk ka pasur fëmijë. Në fakt, fëmijët mësojnë shumë për komunikimin, dhe si funksionojnë gjërat duke shikuar dhe dëgjuar bisedat tona

GUNGËN E KURRIZOS E DREJTON VETËM VARRI
  • 2018-02-14

GUNGËN E KURRIZOS E DREJTON VETËM VARRI

Nga Spartak Ngjela Ky është gjykimi i prerë për korrupsionin shqiptar. Ai duhet shpërbërë duke likuiduar menjëherë të gjithë elitën politike të korruptuar. Në kohën e sotme, politika amerikane, si ndihmuese në partnership me Shqipërinë dhe shqiptarët, duhet të tregohet me vendosm

Aksioni për ujin, kontrollohen 900 subjekte, 15 të shoqëruar në Tiranë
  • 2018-02-14

Aksioni për ujin, kontrollohen 900 subjekte, 15 të shoqëruar në Tiranë

Në të gjithë territorin e Bashkisë së Tiranës ka vijuar puna për disiplinimin e përdorimit të ujit të pijshëm duke ndërprerë lidhjet e paligjshme si dhe për nënshkrimin e aktmarrëveshjeve me UKT për detyrimet e prapambetura. Janë 15 Grupe Task-Force, të cilat me ndihmën e Policis

Horoskopi për ditën e Shën Valentinit dhe ritet e dashurisë
  • 2018-02-14

Horoskopi për ditën e Shën Valentinit dhe ritet e dashurisë

Dita e Shën Valentinit i bën të gjithë pak më romantik. Ka nga ata që mezi e presin këtë ditë feste dhe ka të tjerë që mbeten indiferentë. Sidoqoftë, për ata që duna të kenë dashuri në jetën e tyre, Horosopi ju sugjeron disa rite të thjeshta të vogla që duhet t’i ndiqni

Shkurtimi i ndihmës sociale; sistemi hoqi nga lista të varfrit e rremë
  • 2018-02-14

Shkurtimi i ndihmës sociale; sistemi hoqi nga lista të varfrit e rremë

Me mijëra familje kanë dalë nga skema e ndihmës ekonomike vetëm gjatë muajit shkurt. Bashkiakët të cilët përballen me ankesat e tyre ia kalojnë përgjegjësinë Ministrisë së Mbrojtjes Sociale e cila thotë se nga skema e re po dalin vetëm abuzuesit. Çdo gjë që është deklaruar sis

Nga Kashari te 9-katëshet, si po shtohen pemët në oborret e pallateve
  • 2018-02-14

Nga Kashari te 9-katëshet, si po shtohen pemët në oborret e pallateve

Aksioni për të mbjellë 100 mijë pemë deri në 21 mars që përkon dhe me Ditën Ndërkombëtare të Pyjeve është futur tashmë në një fazë intensive. Pothuaj në çdo lagje të kryeqytetit, banorët sëbashku me administratorët e pallatit të zgjedhur nga ata vetë, kanë mbjellë përpar

Forumi për Liri Akademike-Ramës: Refuzojmë gjuhën shantazhuese. Zgjidhje ose grevë
  • 2018-02-14

Forumi për Liri Akademike-Ramës: Refuzojmë gjuhën shantazhuese. Zgjidhje ose grevë

Forumi për Liritë Akademike dhe Autonominë Universitare nuk ka mbetur aspak i kënaqur nga takimi që Edi Rama zhvilloi sot me Senatin e Universitetit të Tiranës, duke vënë në dukje se kryeministri përdori një gjuhë tallëse dhe shantazhuese. Përmes një deklarate për shtyp, Forumi i Pe

Kalendari