Sociale

Gjithsej 10 lajme të mbledhura për datën 15 shkurt 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
15 këshilla për të udhëtuar në mënyrë inteligjente
  • 2018-02-15

15 këshilla për të udhëtuar në mënyrë inteligjente

Ata që kanë përvojë të gjatë në udhëtimedhe qëndrime në hotel e dinë se sa e rëndësishme është të bashkëveprojnë me stafin por edhe të njohin një sërë “trukesh” për një pushim më të rehatshëm. #td_uid_1

Joshja, cilat janë veshjet tuaja që ai i pëlqen dhe i urren! (Foto)
  • 2018-02-15

Joshja, cilat janë veshjet tuaja që ai i pëlqen dhe i urren! (Foto)

Me anë të veshjes mund ta pushtoni partnerin tuaj që në shikim të parë. Por ka ca veshje që duhen të shmangen absolutisht Zgjedhja e veshjes për një mbrëmje romantike si ajo e Shën Valentinit është një qëllim i rëndësishëm. Le të përpiqemi, për të paktën një herë, të ident

MJEGULL NË AEROPORT, EDHE MË SHUMË NË POLITIKË
  • 2018-02-15

MJEGULL NË AEROPORT, EDHE MË SHUMË NË POLITIKË

Nga Fadil LEPAJA Para disa javësh Prishtinën e kishte mbuluar tymi, dhe pluhuri, dhe kryeqyteti ynë shënoi rekord botëror në ndotjen e ambientit. U shënua, si qyteti më i ndotur i planetit. Pas Majlindës kjo është medalja e dytë e artë, në përmasa botërore. Para një jave, Prishtinë

Aksioni i Ujit, 768 kontrolle të UKD, hetohen 8 persona
  • 2018-02-15

Aksioni i Ujit, 768 kontrolle të UKD, hetohen 8 persona

Ujësjellës Kanalizime Durrës kanë ngritur katër grupe Task-Force për aksionin e ujit, në mënyrë që të kryhen kontrolle dhe verifikime tek të gjithë bizneset në zonën e saj. Nëndrejtori i Ujësjellës Kanalizime Durrës Kasem Bejko shprehet se paralelisht me kontrollet dhe verifikimin

Fazat e motivimit të nxënësve në shkollë
  • 2018-02-15

Fazat e motivimit të nxënësve në shkollë

Foto ilustruese Nxënësit janë lëndët e para për arsimin dhe produktet parësore të arsimit Ka vite që nxënësi është vënë në qendër të arsimit e shkollës. Ka vite që mundohemi të gjejmë rrugë e të bëjmë reforma të cilat do të sjellin përmirësimin e të nxënit. Ka vite q

Veliaj: Tirana do të ketë një teatër të ri kombëtar pa kullë sipër
  • 2018-02-15

Veliaj: Tirana do të ketë një teatër të ri kombëtar pa kullë sipër

Pas debatit të ditëve të fundit në qarqet e artistëve lidhur me projektin e teatrit të ri kombëtar, është shprehur për herë të parë publikisht edhe kryebashkiaku i Tiranës Erjon Veliaj. Në fjalën hapëse të aktivitetit muzikor Vjena përshëndet Tiranën, Veliaj u shpreh se Tirana d

Anulohet Osumi. Klosi heq lejen mjedisore, pritet vendimi i Gjiknurit
  • 2018-02-15

Anulohet Osumi. Klosi heq lejen mjedisore, pritet vendimi i Gjiknurit

Ministria e Mjedisit shpalli të pavlefshme lejet mjedisore të dhëna për ndërtimin e hidrocentraleve mbi kanionet e Osumit. Përmes një vendimi të firmosur këtë të enjte agjencia kombëtare e mjedisit konstaton se leja është e pavleshme për shkak se i ka tejkaluar afati. Vendimi vjen p

Kalendari