Sociale

Gjithsej 11 lajme të mbledhura për datën 23 mars 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Dëbora krijon probleme me rrugët në Kukës e Bulqizë
  • 2018-03-23

Dëbora krijon probleme me rrugët në Kukës e Bulqizë

Reshjet e dëborës të nisura herët në mëngjes në zonat veriore janë shoqëruar me stuhi dhe ulje të temperaturave. Si pasojë, është vështirësuar qarkullimi i automjeteve për shkak të ngricave në rrugë. Kompanitë e kontraktuara për mirëmbajtjen e rrugëve janë në terren për he

Rrudhat e fytyrës luftohen me këtë lloj gjimnastike
  • 2018-03-23

Rrudhat e fytyrës luftohen me këtë lloj gjimnastike

Trajnimi i muskujve të fytyrës është mënyra më e mirë për të mbajtur një lëkurë ovale, të mirëpërcaktuar dhe sa më të butë. Çfarë bëjmë për të ruajtur një trup tonik dhe të dobët? I përkushtohemi sportit dhe gjimnastikës. I njëjti parim vlen edhe për fytyrën, nëse du

Shkodër, qindra banesa nën ujë
  • 2018-03-23

Shkodër, qindra banesa nën ujë

Bashkia e Shkodrës ka dhënë informacion mbi situatën e krijuar nga përmbytjet në kryeqendrën e veriut. Pas inspektimeve të bëra në terren në njësitë administrative të përmbytura, raportohet se sipërfaqja e përmbytur ka arritur rreth 4955 ha, 3 ha më pak se një ditë më parë. N

KOHË TË KËQIJA PËR DEMOKRACINË
  • 2018-03-23

KOHË TË KËQIJA PËR DEMOKRACINË

Në të gjithë botën liria e mendimit është e kufizuar. Ka më shumë zgjedhje jo korrekte dhe etja për pushtet e populistëve po shtohet. Në këtë përfundim arrin një studim i fundit i Fondacionit Bertelsmann. Sipas një studimi, në vendet në zhvillim dhe në vendet në ekspansion ekono

Mbetjet spitalore, Hajdari: Prova prokurorisë për kompanitë. Të hetohen spitalet
  • 2018-03-23

Mbetjet spitalore, Hajdari: Prova prokurorisë për kompanitë. Të hetohen spitalet

Duke mbështetur hetimet dhe duke premtuar se do ti ofrojë prova akuzës për hetimin ndaj 6 kompanive që trajtojnë asgjësimin e mbetjeve spitalore, Inspektori i Përgjithshëm, Shkëlqim Hajdari i bën apel prokurorisë që të hetojë edhe spitalet. Dy janë problemet kryesore, kur të kryhet

ISIS, gati forcat speciale të CIA-s; kërko dhe vrit!
  • 2018-03-23

ISIS, gati forcat speciale të CIA-s; kërko dhe vrit!

Ndrysho strategjinë me bekimin e drejtorit Mike Pompeo: një grup paramilitarësh – për tani njëqind burra – ndjekjen e terroristëve më të rrezikshëm ose mbrojtjen e bazave të CIA-s në zonat me rrezik të lartë. Bush bëri shumë të burgosur dhe për këtë ai krijoi Guantana

Rama ua premtoi kanalin vaditës, por qeveria nuk financon projektin
  • 2018-03-23

Rama ua premtoi kanalin vaditës, por qeveria nuk financon projektin

Në nëntor të vitit 2017, kryeministri Rama premtoi se do të bënte të mundur ndërtimin e kanalit vaditës në Valikardhë të Bulqizës. Në shtëpinë e Shaqir Toskës, një fermeri të zonës, kryeministri i vendit, pasi shijoi produktet e fshatit premtoi si burrat se kanali vaditës do të

Kalendari