Sociale

Gjithsej 9 lajme të mbledhura për datën 16 prill 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
PATRIOTIZMI STERIL NUK E NDIHMON SHQIPËRINË
  • 2018-04-16

PATRIOTIZMI STERIL NUK E NDIHMON SHQIPËRINË

Nga Ledian DROBONIKU Të kuptojmë se cili është patriotizmi steril: 1.Patriotizëm steril është ai që kërkon shpëtimin e Kombit nga forca të jashtme dhe jo forcim të sovranitetit popullor. 2.Patriotizëm steril është ai që trumbeton sharjen apo mburrjen e fuqive të huaja. Patriotizmi k

7 ushqimet e shëndetshme që u ndihmojnë të humbni peshë
  • 2018-04-16

7 ushqimet e shëndetshme që u ndihmojnë të humbni peshë

Mënyra se si trupi i përthith kaloritë është e ndryshme në persona të ndryshëm. Mirëpo, ka disa ushqime që ju ndihmojnë të humbni peshë, por sigurisht të kombinuara me aktivitet fizik dhe të mos abuzoni me konsumimin e tyre. Më poshtë po ju tregojmë 7 ushqimet që sipas studimeve

Tiranë, zgjidhet furnizimi me ujë te Inxhinieria e Ndërtimit
  • 2018-04-16

Tiranë, zgjidhet furnizimi me ujë te Inxhinieria e Ndërtimit

Ka marrë zgjidhje problemi i ujit të pijshëm për banorët e lagjes që shtrihet në dy krahët e rrugës Studenti në Njësinë Administrative nr.7. Ndërmarrja e Ujësjellës Kanalizimeve Tiranë ka përfunduar një tjetër investim të rëndësishëm, duke zëvendësuar të gjithë rrjetin e

MBAJTJA NË BURG E KUKSIANËVE, KRIM SHTETËROR!
  • 2018-04-16

MBAJTJA NË BURG E KUKSIANËVE, KRIM SHTETËROR!

Luan Rama Policia, prokuroria dhe gjykata kanë kryer një krim shtetëror me mbajtjen në burg të 11 kuksianëve të pafajshëm, protestues në Rrugën e Kombit. Sepse e gjithë veprimtaria e tyre është kryer në kundërshtim me kërkesat që parashikon Kodi i Procedurës Penale! Titullarë dhe

Vilatpa rrugë; Lagjja e ish-udhëheqësve në Pogradec e degraduar
  • 2018-04-16

Vilatpa rrugë; Lagjja e ish-udhëheqësve në Pogradec e degraduar

Prej vitesh kjo rrugë në Pogradec është bërë e njohur si Rruga e Vilave. Panoramika e saj dhe ndërtimi i vilave qeveritare para viteve 90 e bënin mjaft të veçantë për kohën, por duket se degradimi e ka bërë që të jetë larg çdo elementi që mund ta bëjë atë të quhet rrugë. Ky

5 arsye të mundshme pse ju nuk keni miq
  • 2018-04-16

5 arsye të mundshme pse ju nuk keni miq

Është e mundur që ju të mos keni miq për shkak të vetëvlerësimit tuaj të ulët dhe se kjo, nga ana tjetër, varet nga mungesa e miqve. Kështu që ju e gjeni veten në një rreth vicioz për të cilin keni nevojë për ndihmë. A po ankoheni se nuk keni miq? A ndiheni i vetmuar? Nëse po,

Transformohet një tjetër bllok pallatesh në Don Bosko (Foto)
  • 2018-04-16

Transformohet një tjetër bllok pallatesh në Don Bosko (Foto)

Një nga zonat më problematike të kryeqytetit në Don Bosko po transformohet tërësisht në një hapësirë të denjë për të gjitha grupmoshat. Bashkia e Tiranës ka përfunduar rikualifikimin urban të bllokut të banimit në këtë zonë tepër të populluar të kryeqytetit, ku përveç riku

Kalendari