Sociale

Gjithsej 9 lajme të mbledhura për datën 16 korrik 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Libra apo argëtim, çfarë kanë nevojë fëmijët të bëjnë në verë!
  • 2018-07-16

Libra apo argëtim, çfarë kanë nevojë fëmijët të bëjnë në verë!

Si duhet të veprojmë me fëmijët gjatë pushimeve verore, ti nxitim të lexojnë libra jashtëshkollorë dhe shkollorë, apo të luajnë gjithë ditën, duke qenë të vetëdijshëm që një pjesë të madhe të kohës e kalojnë me lojëra elektronike dhe celularë? Sociologu Gëzim Tushi thekso

PSE NUK ËSHTË E RASTËSISHME MREKULLIA KROATE?
  • 2018-07-16

PSE NUK ËSHTË E RASTËSISHME MREKULLIA KROATE?

Nga: Ledian DROBONIKU Mrekullia e Kroacisë nuk është e rastësishme e jo vetëm në futboll: – Në Kroaci shteti është togëzuar me popullin e kuron interesin kombëtar – Kroacia ka ekonomi kombëtare, politika sovraniste, nuk u ka dhuruar të huajve bankat, sektorët strategjikë e

Pushimet si çiklist, 5 fakte interesante që nuk i dini
  • 2018-07-16

Pushimet si çiklist, 5 fakte interesante që nuk i dini

Pushimet Freewheel do të ju lejojnë të zbuloni sekretin se si një pushimet çlodhëse mbi biçikletë ndikojnë mbi njeriun dhe të rrëzoni disa nga mitet përreth tureve të çiklizmit. Pra, keni përpara një ofertë për pushime mbi biçikletë, por nuk mund të vendosni nëse është udhët

Disa këshilla për femrat që duan një burrë të pasur e klasik!
  • 2018-07-16

Disa këshilla për femrat që duan një burrë të pasur e klasik!

Të gjitha femrat do të donin që të tërhiqnin vëmendjen e meshkujve të pasur dhe klasikë, ata që respektojnë partneren, dinë si të flasin e ti trajtojnë ato. Shumë prej tyre dëshirojnë që të përfundojnë me princin e tyre të kaltër. Po çfarë karakteristikash duhet të ketë nj

Investime në Kashar, nis ndërtimi i dy rrugëve lidhëse me Unazën e Re
  • 2018-07-16

Investime në Kashar, nis ndërtimi i dy rrugëve lidhëse me Unazën e Re

Një investim i rëndësishëm ka nisur nga Bashkia e Tiranës në zonën e Kasharit që do të lehtësojë lëvizjen e mijëra banorëve të cilët jetojnë në këtë zonë që është populluar së tepërmi vitet e fundit. Favorizuar edhe nga koha e mirë, mjetet e Bashkisë po vijojnë punët me

Lind Akademia e 100 Fshatrave, Rama: Me agroturizmin dilni nga varfëria
  • 2018-07-16

Lind Akademia e 100 Fshatrave, Rama: Me agroturizmin dilni nga varfëria

Sot është krijuar Akademia e 100 Fshatrave, të cilën kryeministri Edi Rama e përshkroi si një rrjet bashkëpunimi mes qeverisë dhe botës universitare, për projektet e programit të Rilindjes Rurale në funksion të 100 fshatrave të përzgjedhur për tu kthyer në destinacione të reja turi

PSE SËSHTË E RASTËSISHME MREKULLIA KROATE?
  • 2018-07-16

PSE SËSHTË E RASTËSISHME MREKULLIA KROATE?

Nga: Ledian DROBONIKU Mrekullia e Kroacisë nuk është e rastësishme e jo vetëm në futboll: – Në Kroaci shteti është togëzuar me popullin e kuron interesin kombëtar – Kroacia ka ekonomi kombëtare, politika sovraniste, nuk u ka dhuruar të huajve bankat, sektorët strategjikë e

Kalendari