Sociale

Gjithsej 6 lajme të mbledhura për datën 12 dhjetor 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Studentët sërish në protestë, ende asnjë sinjal për dialog me qeverinë
  • 2018-12-12

Studentët sërish në protestë, ende asnjë sinjal për dialog me qeverinë

Ditën e sotme studentët kanë thirrur një protestë të heshtur, vetëm me libra dhe fletë të bardha, pa parulla dhe as thirrje në kor. Dhe pse pati mendime të ndryshme rreth vendit ku do të pozicionohen, para Kryeministrisë apo Ministrisë së Arsimit, studentët duket se i kanë dhënë

REVOLTË KUNDËR TË TASHMES SË SHËMTUAR
  • 2018-12-12

REVOLTË KUNDËR TË TASHMES SË SHËMTUAR

Nga Spartak NGJELA Cila është e vërteta e kësaj kohe?  E ardhmja është ngritur në revoltë kundër të tashmes së shëmtuar. l. Pse dje kryeministri shqiptar i tregoi shqiptarëve që ai është në gjendje të vështirësisë së tij psikike? Sepse ai nuk e kupton dot forcën e shtresës s

Më të dobët për 10 ditë, dieta detox me 10 lëvizje
  • 2018-12-12

Më të dobët për 10 ditë, dieta detox me 10 lëvizje

Dieta detox në 10 ditë Një rrugë për të detoksifikuar dhe tjetërsuar organizmin tuaj, duke humbur deri në 5 kg në vetëm 10 ditë. Ky është programi i krijuar nga nutricionisti Mark Hyman, drejtor i Qendrës Klinike Cleveland për Mjekësi Funksionale, i njohur në Shtetet e Bashkuara kry

Horoskopi, si do të jetë shëndeti dhe mirëqenia në Vitin e Ri
  • 2018-12-12

Horoskopi, si do të jetë shëndeti dhe mirëqenia në Vitin e Ri

Disa parashikime, të cilat tregojnë shenjë për shenjë, atë që mund të presim për vitin 2019. Pas parave, flasim për shëndet dhe mirëqenie Shëndeti është një nga aspektet më të rëndësishme për cilësinë e jetës. Çfarë duhet të presim për Vitin e Ri? Le të shohim se çfarë

Studentët sërish në protestë: 8 pika, dy sheshe, një kauzë!
  • 2018-12-12

Studentët sërish në protestë: 8 pika, dy sheshe, një kauzë!

Studentët e Tiranës, të përkrahur edhe nga gjimnazistët kanë nisur sërish protestën ditën e sotme. Mësohet se një pjesë e tyre ndodhen para Kryeministrisë, ndërsa pjesa tjetër po proteston para Ministrisë së Arsimit. Me thirrjet “8 pika, dy sheshe, një kauzë”, stude

Studentët në protestë, ende asnjë sinjal për dialog me qeverinë
  • 2018-12-12

Studentët në protestë, ende asnjë sinjal për dialog me qeverinë

Ditën e sotme studentët kanë thirrur një protestë të heshtur, vetëm me libra dhe fletë të bardha, pa parulla dhe as thirrje në kor. Dhe pse pati mendime të ndryshme rreth vendit ku do të pozicionohen, para Kryeministrisë apo Ministrisë së Arsimit, studentët duket se i kanë dhënë

Kalendari