Kur vie puna tek rolet në filma të rëndësishmëm, aktorët shpeshherë bëjnë sakrifica të mëdha sa që rrallë kush do të mund ti përballonte. Kemi aktorë të tillë që humbin apo shtojnë me dhjetëra kilogramë vetëm e vetëm që të jenë pjesë e një filmi.


Një gjë të tilllë e ka bërë edhe aktorja e fammshme, Anne Hathaway për filmin e ri muzikor, “Les Misérables” ku ajo luan rolin e Fantine. Aktorja ka pranuar se ka ndenjur plotë 13 ditë pa ngrënë, gjatë ditëve të fotosesionit për filmin.“Më është dashur ta ndërprej totalisht të ngrënit për 13 ditët e fotosesionit”. Unë bëjë të pamundururën kur vie puna tek një rol që e dua dhe i them menaxherit ti,” Vetëm më vendos në dhomë” , ka thënë Hathaway.Filmi, “Les Misérables: ka mbledhur kastën e aktorëve më të mirë si, Amanda Seyfried, Hugh Jackman, Russell Croëe, Eddie Redmayne and Samantha Barks./Indeksonline/