Gazeta Shqip

Artikujt e fundit ne sistemin tone
No Pic available

Ime më Marija

Ime më Marija

Rrëfimi i Pjerin Logorecit, biri i artistes së njohur Marije Logoreci / Kohët kur ajo e merrte me vete në xhirime, kopshti me lule … roli i fundit dhe vitet e vështira të pensionit Vetëm një fëmijë që nuk duhet të ketë mbushur as 5 vjeç, Pjerini, shfaqet i ndrojtur, i ulur

Pllaka osmane, sërish në laborator

Pllaka osmane, sërish në laborator

Pas dëmtimeve të bërë dy ditë më parë, pllaka me mbishkrimin osman është çuar për restaurim Ministria e Kulturës ka reaguar dje përmes një deklarate mbi dëmtimet e bëra sërish mbi pllakën me mbishkrimin osman që ndodhet në hyrje të Kalasë së Lezhës, duke kërkuar nga autorite

No Pic available

No Pic available

No Pic available

No Pic available

No Pic available

No Pic available

No Pic available

Skënderi: Dy mijë infermierë të licencuar, të papunë

Skënderi: Dy mijë infermierë të licencuar, të papunë

Presidenti i Urdhrit thekson se ikja e më të mirëve do të krijojë probleme në të ardhmen  Të përzgjedhurit – Presidenti i Urdhrit të Mjekut pohon se brenda këtij viti do të ikin edhe 10 infermierët e parë shqiptarë në Gjermanë Vlerësimi – Zgjedhja bëhet nga një jur

Kalendari