Kryeministri Isa Mustafa, është në një takim me ekipin e filmit “Shok” të cilët të dielën ishin pjesë e mbrëmjes më të rëndësishme të kinematografisë në botë, Oscars.

Bashkë me Mustafën në takim janë edhe Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Arban Abrashi si dhe Ministri i Kulturës, Kujtim Shala.
Filmi “Shok” ishte i nominuar në kategorinë e filmit më të mirë të shkurtër në Oscars, mirëpo këtë çmim e fitoi filmi irlandez, Stutterer.

AdPlatformZone = {id: "8bc4ee166",format: "410x0"};


Por aktorët e filmit “Shok”, Lum Veseli e Andi Bajgora si dhe producenti kosovar, Eshref Durmishi morën shumë komplimente teksa të dielën ecnin në tapetin e kuq. 


SSSA
ASS