Transmetuar me 07092014 - 1813Fotoja qe shikoni eshte e djaloshit shqiptar nga Kosova Lavdrim Muhaxheri shte nje foto qe publikohet per here te pare dhe e shfaq krejt ndryshe te riun qe shkoi ne Siri ne perkrahje te forcave rebele islamikebr
br
Lavdrim Muhaxheri ne fotot qe gjeni me poshte shfaqet krejt ndryshe vitet e fundit me mjeker goxha me i rriturbr
br
Ne shpalljen zyrtare Interpol thote se ka shpallur ne kerkim shtetasin Lavdrim Muhaxheri 25 vjec lindur ne Kacanik Kosovebr
br
Interpol thote se shpallja ne kerkim e Muhaxherit eshte bere per pjesemarrje ne sulme terroriste organizim dhe pjesemarrje grupi terroristbr
br
Interpol thote edhe se Muhaxheri eshte i kerkuar nga autoritetet qe jane nen mandatin e UNMIK-ut Kosovebr
br
Shpallja e 25 vjecarit kacanikas ne kerkim vjen pak dite pasi nje televizion publikoi pamje qe sugjeronin vrasjen e Muhaxherit gjate luftimeve ne Siri Me heret shoket e tij pohuan ne rrjete sociale se Lavdrimi kishte mbetur i plagosurbr
br
TV kurd KNNC Vritet Lavdrim Muhaxheribr
br
Deri para kesaj ngjarjeje si Muhaxheri dhe shoket e tij ishin aktive ne rrjete sociale sidomos ne Facebook por pas kesaj profilet e tyre u bene inaktive abnoaal


Para
SHIKONI T GJITHA FOTOT 15
Pas

Para
SHIKONI T GJITHA FOTOT
PasPUBLICITET


lang enUS

p idlastbrbr