Emergjence ne Berdice

Specialistët e Ministrisë së Bujqësisë dhe ato të bordit te kullinit në Shkoder po e vlerësojnë si emergjente nevojën e ndërhyrjes në bregun e Lumit Drin, pranë fshatit Berdicë e Sipërme, ku rrezikohen nga shembja një numër banesash dhe biznesesh private. Sipas specialistëve, punimet që po kryhen për ndërtimin e Hidrocentralit të Ashtës kanë sjellë devijimin e shtratit të Lumit Drin, i cili tani po gërryen sipërfaqe të mëdha toke.
2014-07-23T19:04:09.000Z