Janë 20 përfaqësues nga Kosova, do të marrin pjesë në gatën TST 2015, që mbahet me 30 Mars në Tajlandë, ku nga 20 “The Best”, do të zgjidhen “6 The best of the best”.
Urojmë që djemtë dhe vajzat nga Kosova, të kthehen me fitore./Indeksonline/

 

AdPlatformZone = {id: "549fcab82",format: "410x0"};