SSSAbrASS
SSSAbrASS


Nese jeni ne dileme per te kaluar nje fundjave me familjen tuaj Qendra Kristal do te ishte nje zgjidhje ideale Prej 6 vitesh kjo qender nuk eshte vetem nje destina cion per blerje por ajo ofron mundesi argetimi per te gjithe famijen Kjo e shtune e cila perkon me 6 vjetorin e Qendres ka patur ne vemendje argetimin e femijeve per te cilit jane organizuar nje sere aktivitetesh
Aktivitetet do te viojne per gjate gjithe dites duke ofruar jo vetem sherbim por edhe argetimin qe i duhet familes gjate nje dite pushimi
Kristal eshte nje nga qendrat me te bukura tregtare urbane me ambiente te gjelberuara shplodhese nje ambient atraktiv per te gjithe vizitoret e saj KRISTAL CENTER ka hapur dyert me 24 Prill 2008 me nje siperfaqe prej 25 000 m2 ne te ka rreth 40 dyqane 400 vende parkimi nentokesor dhe kend lojrash per femije ne ambietet e brendshme te saja si dhe ne ambietet e jashtme Pjese e qendres eshte KINEMAJA me e reja dhe me e madhja ne Tirane me dy salla moderne me kapacitet prej 500 personash ofron per te gjithe spektatoret e saj filma te Holliwoodit Shqiptare dhe Europiane


br