Sipas sitit zyrtar të federatës së futbollit të Maqedonisë www.ffm.com.mk është vendosur që miqësorja mes dy reprezentacioneve fqinje të zhvillohet me 7 Shkurt në Tiranë. Deri më tani Shqipëria dhe Maqedonia kanë luajtur 5 ndeshje miqësore ku tre i ka fituar Maqedonia një Shqipëria dhe një ka mbetur baraz.


14.05 1994. Tetovë Maqedoni- Shqipëri 5-1
10.02.2000. Tiranë Shqipëri - Maqedoni 2-0
26.04.2000. Prilep Maqedoni - Shqipëri 1-0
5.01. 2002. Bahrein Maqedoni- Shqipëri 0-0
20.08.2003. Prilep Maqedoni- Shqipëri 3-1

A.Z