brbrArgetim muzike lojera per femije dhe ulje cmimesh Keto ka ofruar qendra tregtare Kristal ne 8-vjetorin e saj Kete pervjetor ne qender te festimeve ishin femijet Ndaj aktivitete per ta kane nisur ne mengjes me animatoret artistet e cirkut dhe lojera argetuese te krijuara edhe ne ambientet perreth qendres Organizatoret e eventit per 8 vjetorin e qendres Kristal tregojne per aktivitete qe do te zhvillohen gjate gjithe dites E vecante do te jete edhe pasditja me koncerte muzikore dhe karaoke Ofertat per klientet dhe vizitoret e qendres do te vijojne edhe per festen e pashkevebrbr
brbrbrbr
brbrbrbr
vizionplustv
br