Dritan Minxolli u lirua sot nga Gjykata e Lartë dhe ndaj tij është marrë masa e “arrest shtëpie”.

Vendimi u mor nga kolegji penal i Gjykatës së Lartë me relator Andi Çelikun, me motivacionin se Minxollit i kanë tejkaluar afatet e paraburgimit. Prej kohësh, katër të arrestuarit për tragjedinë që la pas të vdekur dhe të plagosur, po zhvillojnë betejën me drejtësinë për t’u liruar nga burgu. /S.Ll/Start/

                                                                                             2011-02-02 15:23