9 shtete të BE pjesë e Shengen


Nëntë shtete të Bashkimit Europian janë bërë pjesë e Shengen. Kështu do të jenë në Shengen : Sllovenia, Estonia, Letonia, Lituania, Hungaria, Polonia, Sllovakia dhe Malta.