Duam që në festën më të madhe të besimit katolik, të jemi pjesë e gëzimit tuaj. Të gjithë juve që sonte i festoni Krishtlindjet, ju urojmë Gëzuar dhe për shumë mot, thuhet në një njoftim nga AAK, raporton Indeksonline.
Urojmë që gëzimet dhe festat t'i kemi bashkë të gjithë dhe pa përjashtim!

AdPlatformZone = {id: "549fcab82",format: "410x0"};


Shëndet e mirëqenie, harmoni, paqe dhe tolerancë për të gjithë ju besimtarë katolikë!
Gëzuar Krishtlindjet për jetë e mot! /Indeksonline/