brbrOdisea e plotesimit te vendeve vakante ne Autoritetin e Mediave Audiovizive po shkon drejt fundit Komisioni i medias ka skualifikuar sot 2 kandidate Agim Popocin dhe Merita Myftarin nderkohe qe te merkuren paradite pritet te skualifikoje kandidaturen e fundit Po neser pritet qe anetaret e mazhorances te zgjedhin 2 anetaret e AMA-s qe i perkasin Partise Socialiste te cilet do te votohen ne seancen e se enjtes Gjate mbledhjes se komisionit nenkryetari Alfred Peza i beri serish apel opozites te kthehet ne kuvend dhe te behet pjese e procesit qe zgjidh krizen ne autoritetin e mediave audiovizive dhe me pas ne Radio-Televizionin Publik Shqiptarbrbr
br