Transmetuar më 10.01.2014 - 10:10
Para
SHIKONI TË GJITHA FOTOT (1/6)
Pas

Para
SHIKONI TË GJITHA FOTOT
PasPUBLICITET
Sandra Bullock gjate edicionit të 40-të, të People's Choice Awards, u zgjodh si aktorja më e dashur e publikut në kinema dhe televizion.Aktorja amerikane mori me vete 4 vlerësime në kategori të ndryshme si Aktorja më e Mirë, Aktorja më e mirë komike, Aktorja më e mirë dramatike dhe çifti më i mirë, së bashku me aktorin George Clooney, për filmin “Gravity”.Në nivelin femëror të gjitha çmimet u fituan prej saj ndërsa në radhët e meshkujve si aktori më i mirë u zgjodh Johnny Depp, aktori më i mirë për filmat aksion Robert Downey Jr, aktori më i mirë dramatik Leonardo Di Caprio dhe aktori më i mirë komik u vlerësua, Adam Sandler./a.y/noa.al/