Aktorja turke  në sallën e operacionitAktorja protagoniste e serialit Mos u dorëzo Amine Gulse, ka ndarë me të gjithë fansat e saj në Instagram një foto nga një dhomë spitali. Të gjithë janë shqetësuar mbi gjendjen shëndetësore të saj.

Sipas gecce.com, aktorja ka operuar apandesitin dhe tashmë ndodhet në gjendje të mirë së bashku me të dashurin e saj Mesut Ozil. Është ai që ka qëndruar pranë Amines në çdo moment. Aktorja është dërguar në shtëpinë e saj dy ditë pas operimit.


aminesemure Copy

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama