ASA (Albania Sport Agency)- Piloti i Meklaren, Fernando Alonso ndihet i kënaqur. "Ndihem si në një pilot i ri". Pas dy titujve Botërorë rresht me Renault, është evidente që kishte nevojë për një sfidë të re. "E kisha thënë dhe më parë, që të hyja në histori duhet të fitoja me dy skuderi të ndryshme, dhe ndoshta fitoj edhe në vitin e parë me skuderinë e re". Alonso shprehet shumë i kënaqur me kampionatin e ri. "Jam shumë i kënaqur me atë që ka ndodhur në me mua gjatë vitit 2007: ndërrimi i skuderisë, një etapë e re në karrierën time. Por, ndihem si një pilot i ri, dhe kjo me bën mirë. Është një moment i mrekullueshëm i jetës sime