Transmetuar më 29.04.2014 - 21:57Kanë afërsisht 10 vjet që janë divorcuar, por ende nuk e kanë harruar njëri-tjetrin. Për më tepër, aktori Billy Bob Thornton, pranon se ende ka kontakt dhe mban lidhje me ish-gruan e tij, Angelina Jolie, por nuk saktëson se çfarë lidhjesh mban.Në një intervistë për “YourTango.com”, Thornton ka pranuar jo vetëm se vazhdon kontaktet me Jolie, por ka theksuar se ata të dy dinë çdo gjë për njëri-tjetrin dhe po lumturohen se gjërat u shkojnë mirë.Thornton është shprehur gjatë intervistës për Angelina Jolie se ajo është e mahnitshme.Për 58-vjeçarin, aktorja vazhdon të jetë personi që e mbush me energji. Të dy sipas tij kanë interes të njëjtë për njëri-tjetrin dhe duan të dinë gjithmonë nëse gjërat u shkojnë ashtu si duhet. /noa.al


Para
SHIKONI TË GJITHA FOTOT (1/5)
Pas

Para
SHIKONI TË GJITHA FOTOT
Pas


PUBLICITET
lang: en_US