Skender Anxhaku eshte rizgjedhur President i Federates shqiptare te çiklizmit pasi ka marre te gjitha votat pro ne asamblene e zhvilluar diten e sotme. Per te eshte mandati i dyte ne krye te shoqates. Asambleja zgjedhore e Çiklizmit ka njohur nje zhvillim te qete.
Punimet jane ndjekur nga afer nga perfaqsuesit e ministrise se sporteve.
Pas paraqitjes se raportit teknik dhe financiar te aktiviteteve te vitit u kalua ne diskutime dhe me pas ne votimin per president. Çiklistet tane jane paraqitur denjesisht ne evenimentet nderkombetare kete vit.