Bosi i klubit brazilian Corinthians Edu ka pranuar se Arsene Wenger e ka pyetur ate per sulmuesin Alexandre Patobr
br
Raportimet ne Brazil kane pohuar se Wenger eshte admirues i madh i sulmuesit i cili eshte lidhur me nje kalim te Tottenhamit dhe West Hamibr
br
Une nuk isha aty per tia sugjeruar por une pergjigjem nese me pyesin Une kam folur dhe ata me kane pyetur jo vetem per te por per disa lojtaret tanebr
br
Ata i njohin mire Une kam drekuar me Wengerin dhe ai me pyeti per Paton dhe te tjeret u shpreh Edu i cili konsiderohet legjende te Arsenaliblnoaal

lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix