TIRANE- Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës po  zhvillon një takim në këto momente me Kryetaren e Parlamentit, Jozefina Topalli.


Takimi mes tyre po mbahet në ambientet e Kuvendit të Shqipërisë dhe ka nisur prej disa minutash.


Ende nuk ka asnjë informacion mbi çështjet për të cilat po diskutojnë, Arvizu dhe Topalli.