Transmetuar me 23042016 - 1918
Kreu i Partise Socialiste Edi Rama njeheresh edhe kryeminister e ka cilesuar dite te shenuar procesin e zgjedhjeve per  Asamblese se re Kombetare per Sekretarin e Pergjithshem Kryesine e re si edhe Sekretariatin Ekzekutiv te Partise Socialiste Ne nje status ne rrjetin social Facebbok Rama shkruan edhe per terheqjen e Namik Dokles nga gara per kryesinebr
br
Lista e fituesvebr
br
Sekretar i Pergjithshem Gramoz Rucibr
br
Kryesiabr
Arben Ahmetajbr
Armando Subashibr
Blendi Klosibr
Damian Gjiknuribr
Ditmir Bushatibr
Eglantina Gjermenibr
Erion Bracebr
Erion Veliajbr
Evis Kushibr
Fatmir Xhafajbr
Lindita Nikollabr
Mimi Kodhelibr
Niko Peleshibr
Olta Xhackabr
Pandeli Majkobr
Saimiri Tahiribr
Taulant Ballabr
Valentina Leskajbr
Vangjush Dakobr
Vasilika Hysibr
br
Sekretariati Ekzekutivbr
Sekretar per Organizimin Administrativ Bashkim Finobr
Sekretar per Organizimin Digjital Alfred Pezabr
Sekretar per Organizimin e Burimeve Njerezore dhe Marredheniet me Koalicionin Musa Ulqinibr
Sekretare e Rinise Elisa Spiropalibr
Sekretar per Reformen Strukturore dhe Emigracionin Koco Kokedhimabr
Sekretare per Koordinimin Elektoral Blerina Gjylametibr
Koordinator Kombetar per Programin Ilir Beqajfgnoaal

lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix