Nj bomb ka shprthyer gjat nats n Athin, objektiv i t cils ka qen nj prfaqsues i komunitetit pakistanez n kryeqytetin helen.

Lajmin e bjn t ditur agjencit greke, sipas t cilave shprthimi u paralajmrua prmes disa telefonatave anonime.

Nuk sht hera e par q komuniteti pakistanez, ashtu si dhe ai i Bangladeshit, bhet objekt i krcnimeve dhe akteve vandale nga ana e grupeve t ekstremit t djaht.