Nga Express më 25 janar 2011 në ora 12:33


Rubrika:

CINEMA AUTOR
Regjia: Robert De Niro.
Aktorët: Robert De Niro, Chaz Palminteri, Lillo Brancato, Francis Capra, etj...Nje baba i ndershem dhe i perkushtuar ndaj familjes lufton kunder dashurise dhe mbeshtetjes qe djali i tij merr nga gangsteri qe zoteron Bronksin.
Ditën e martë, ora 21:30