baba mondiNuk janë vetëm hallexhinjtë ata që nuk paguajnë faturat e energjisë elektrike.


Mes atyre që nuk e pagujnë energjinë, është edhe Kryegjyshata Botërore.


Sipas Lapsi.al, kjo e fundit nuk ka paguar 33 fatura dhe për këtë arsye, fillimisht i janë ndërprerë dritat dhe më pas i janë bllokuar edhe llogaritë.


Por, gjykatësja me mbiemrin Hoxha ka vendosur të zhbllokojë llogaritë e Kryegjyshatës së drejtuar nga Baba Mondi.