Punetoret e Kombinatit te perpunimit te Naftes ne Ballsh protestojne per menyren e privatizmit te kompanise se tyre. Ata kerkojne rrogat e prapambetura dhe transparence ne shitjen e kompanise ku kane punuar prej vitesh.